Cumpără

Conferință „Motivația copiilor: De la inerție și evitare la acțiune"

Nimic din ceea ce fac sau nu fac copiii nu se întâmplă fără motivație. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că fiecare copil se caracterizează printr-un profil motivațional specific. 8 chei motivaționale se activează în proporții diferite pentru fiecare copil. Și desigur, pentru fiecare adult.

Ceea ce, pe de altă parte, este intuitiv și intrigant este faptul că adulții – părinți/ educatoare/ învățătoare/ profesori încearcă să îi motiveze pe copii folosind aceleași forțe care îi motivează pe ei înșiși.

În cadrul acestui eveniment vei descoperi care sunt forțele motivaționale specifice copilului tău, care îl fac să treacă de la inerție, evitare, teamă, expectativă la acțiune, cum se activează ele, cum poți recunoaște interferența dintre motivația ta și motivația lui și mai ales, cum să îi susții motivația lui.

Cui i se adresează? Cum, unde și mai ales când se desfășoară?

În pântecele tale"  – Meditație în sarcină (cd audio)

În pântecele tale” este un buchet audio de 7 piese unice în care se ascund resurse nebănuite ca relaxarea, calmul și încrederea. Prin ritmul lent și fascinant cu care textul meditației ghidate curge pe suportul muzical compus special pentru aceste material, plonjezi rapid şi cu destul de mare uşurinţă în cel mai viu şi adânc nivel al iubirii pentru copilul ce creşte în tine pe tot parcursul sarcinii.

Kit Stop.JOC –  58 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (1-5 luni)

58 de carduri cu jocuri și activități pentru stimularea senzorială a bebelușului cu vârsa între 1-5 luni. Fiecare card conține atât explicarea detaliată a desfășurării unui joc, cât și imaginea lui grafică. Astfel, vei ști exact cum să te joci cu copilul tău.

Kit Stop.JOC – 48 Jocuri și activități pentru tine și bebelușul tău (6-12 luni)

48 de carduri cu jocuri și activități pentru stimularea senzorială a bebelușului 6-12 luni. Fiecare card conține atât explicarea detaliată a desfășurării unui joc, cât și imaginea lui grafică.